Social Advertising

Met social advertising geef je een gerichte boost aan jouw organisatie. Binnen een Account Based Marketing aanpak is het relevant om naast het uitbreiden van je persoonlijke netwerk, óók een boost aan de bedrijfspagina te geven middels social advertising.

We kunnen verschillende soorten campagnes inzetten, afhankelijk van de Accountbased Marketing Strategie van jouw organisatie. Leadcampagnes dragen bijvoorbeeld bij aan het aanvullen van jouw emailmarketingstrategie met gerichte leads. Denk bij leadcampagnes ook aan het gericht verkrijgen van nieuwe aanmeldingen voor een evenement of webinar. Alles met als doel nieuwe doelgroepen naar je toe te trekken op een gerichte en relevante manier. Social advertising kan ook zorgen voor een bekendheidsboost onder specifieke professionals om zo on top of mind te komen én blijven met relevante content.

Naast B2B campagnes via LinkedIn kun je ook denken aan de inzet van Meta campagnes (Facebook en Instagram) voor het bereiken van jouw doelgroep. We kijken graag samen met je of en hoe campagnes kunnen bijdragen aan het bereiken van jouw doelen.

80%

van de B2B leads komen via LinkedIn