Ons Team

Joery Martens

ABM strateeg

Samen met jou gaat Joery aan de slag met het formuleren van jouw Account Based Marketing strategie. Hoe gaan we jouw droomklanten bereiken, met welke boodschap en welke online middelen zetten we in? Joery zorgt voor een heldere Account Based Marketing Strategie waarmee we jouw doelen gaan bereiken.

Joery Martens

Joyce Ockeloen

Campagnespecialist

Jouw droomdoelgroepen bereiken met krachtige social media campagnes en een website die zichtbaar is in zoekmachines. Als campagnespecialist weet Joyce hoe we jouw organisatie bekend maken onder een gerichte doelgroep en hoe we conversie stimuleren.

Joyce Ockeloen

Lesley Taihitu

Social Selling Expert

Lesley laat jouw netwerk groeien. Door professionals persoonlijk en op een passende manier te benaderen, groeit jouw netwerk en zorgt hij ervoor dat je zichtbaar bent. Zo wordt je steeds bekender binnen de juiste doelgroep.

Lesley Taihitu

Romany Kaiser

Content Creator

Jezelf en jouw organisatie als expert neerzetten met high-end content. Als contentcreator weet Romany professionele en creatieve content te ontwikkelen waarmee je opvalt binnen je netwerk en volgers. Heldere infographics, interessante artikelen, mooie gifs en krachtige visuals. Romany maakt ze.

Romany Kaiser

Sam Taihitu

Lievelingscollega

Sam zorgt ervoor dat het Zodoende team scherp blijft door samen een luchtje te scheppen. Sam verhoogt de aaibaarheidsfactor van Zodoende en is bovenal de lievelingscollega van ieder teamlid.

Sam Taihitu