Social Content

Social content is onderdeel van onze social media marketing en een onmisbare tool binnen onze content marketing strategie. Met onze aanpak bouw je niet alleen jouw autoriteit op, maar brengen we ook een zorgvuldige gelaagdheid aan in jouw uitingen. We zorgen voor een continue stroom aan content, speciaal ontworpen voor jouw organisatie en accountmanagers. Zo creëren we zichtbaarheid en bouwen we autoriteit op. De content biedt daadwerkelijk waarde en sluit perfect aan op de buyer's journey.

Het plannen van je content

Wij bepalen de onderwerpen voor jouw content op basis van zoekwoorden, zoekopdracht trends en veelgestelde vragen die potentiële leads hebben over jouw producten of diensten. Deze onderwerpen brengen we overzichtelijk in kaart met een contentplan. Daarna verdiepen we verder om impact te maken met de content.

Content met impact

Om een goede mix van content te hebben, wisselen we af tussen informatieve, commerciële en luchtige content. Door deze afwisseling voorkomen we dat jouw B2B content marketing aanvoelt als overbelasting voor jouw netwerk. Door de variatie van content creëren we een flow, zo komt elk type post beter tot zijn recht.

Voor extra effect koppelen we de onderwerpen aan de stadia in de buyer's journey. Zo genereren we content ideeën voor elke laag van de buyer's journey en hebben we een blauwdruk voor hoe een lead een klant wordt.

10/10

voor jouw profiel door high-end contentIntegreren van belangrijke momenten

Wij kijken graag vooruit met onze content en plannen daarom ook voor een langere periode. Hierdoor kunnen we rekening houden met de juiste spreiding van content, maar ook met evenementen, productlanceringen of andere belangrijke uitingen die in een jaar gepland moeten worden.

Hoe versterken we deze aanpak

Op basis van de interactie met de social content zetten wij slimme advertentiecampagnes op om potentiële leads verder te begeleiden in hun aankoopproces. Dit doen we bijvoorbeeld door slimme lead magnets aan te bieden en potentiële leads uit te nodigen om zich aan te melden voor een maillijst.

Wil jij aan de slag?

Wil jij aan de slag met een effectieve social media marketing aanpak voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe we jou kunnen helpen om jouw autoriteit op te bouwen en beter te verbinden met jouw doelgroep.