Social Content

Wat onthoud jij? Juist. Zaken die je aanspreken omdat je er iets van leert, omdat ze inspireren of aanzetten tot nadenken. Marketing werkt het best als deze persoonlijk is. Account Based Marketing dus. En om ervoor te zorgen dat relevante professionals je onthouden, is het belangrijk om waardevolle en aansprekende content te laten zien.

We zorgen ervoor dat jouw organisatie en jouw accountmanagers een continue stroom aan aansprekende, hoogwaardige content kunnen plaatsen op social media kanalen als LinkedIn en andere relevante kanalen waar jouw doelgroep kennis met je maakt. Op die manier ben je zichtbaar en onthouden professionals je.

Heldere infographics, inhoudelijke artikelen, interviews en cases, scrollstoppende GIF’s, goede sliders en visuals. Ze dragen allemaal bij aan de zichtbaarheid van je organisatie en zorgen ervoor dat je autoriteit groeit.

10/10

voor jouw profiel door high-end content

Onze contentcreators zorgen voor originele ideeën die aanspreken en passen bij jouw organisatie en gaan vervolgens aan de slag met de productie van deze zaken. We meten welke content goed werkt en welke content we verder moeten aanscherpen. Zo wordt deze steeds sterker en overtuigender.